Occident Express International lucreaza in parteneriat cu diferite institutii de sanatate, din mediul public si privat cu care stabileste parteneriate de durata prin identificarea asteptarilor si nevoilor de personal.

In calitate de intermediar in plasarea fortelor de munca, incercam sa impunem un model care urmareste nu doar multumirea candidatilor nostri, ci si satisfactia angajatorilor si bunastarea pacientilor.

Algoritmul nostru este clar si transparent, dar si eficace in acelasi timp. Pentru inceput, incercam sa intelegem exigentele angajatorilor cu privire la posturile vacante, asteptarile si prioritatile lor, plecand de la o descriere detaliata a fiecarui post.

Mai departe, cautam in baza noastra de date, in permanenta actualizata, CV-urile care par sa corespunda cel mai bine exigentelor profesionale impuse.

O a doua selectie, foarte riguroasa, este realizata de profesionisti in domeniu in urma intalnirii, intervievarii si verificarii competentelor reale ale candidatilor. Urmeaza a fi prezentati angajatorului cativa dintre cei mai buni candidati, persoane care urmaresc sa fie recunoscuti ca profesionisti in domeniu si cauta o cariera pe termen lung.

Decizia finala apartine, desigur, angajatorului.

Asistam apoi candidatul ales la semnarea contractului conditional de angajare, care ii garanteaza postul si stabileste conditiile si salariul corespunzator specializarii, si la desfasurarea formarii intensive de limba straina.

Procesul de recrutare nu se sfarseste insa aici deoarece ne asumam si misiunea de a insoti viitorul angajat in demersul administrativ necesar atat in tara de origine, cat si in tara straina.

O data instalat, vom monitoriza periodic activitatea sa, in vederea obtinerii de rezultate cat mai bune, precum si relatia pe care o va avea cu angajatorul.

GARANTIA NOASTRA

Oferim toate garantiile de reusita ale misiunii. Totusi, in caz de esec al candidatului pe perioada de proba, ne angajam sa il inlocuim, fara onorarii, in maxim sase luni calendaristice.

PRINCIPALELE NOASTRE ATUURI

– facilitam ansamblul procesului de recrutare prin obiectivitate si transparenta

– evaluam periodic situatia angajatului si a angajatorului

– verificam competentele reale ale candidatilor, motivatia lor si veridicitatea datelor primite.

– asiguram securitatea juridica si administrativa a dosarelor si confidentialitatea datelor

– asistam candidatii in constituirea dosarului administrativ pentru inscrierea in Ordinul Medicilor

– actionam in mod responsabil, etic si respectuos fata de candidatii si clientii nostri

– asiguram solutii stabile, profitabile si pe termen lung.

Intreaga noastra activitate se bazeaza pe sustinere umana si profesionala, pentru de a facilita integrarea pe termen lung a noilor angajati, contribuind astfel la satisfactia angajatorilor si bineinteles, la bunastarea pacientilor.

Pentru a acoperi intr-o maniera rentabila lipsa de profesionisti in domeniul sanatatii, nu ezitati sa ne contactati !

 

 


-